Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti 22 yaşında! Büyükakın’dan kutlama mesajı…

Türk siyaset tarihine damga vuran AK Parti’nin 22. kuruluş yıl dönümünü kutlanıyor. 22 yaşına giren AK Parti’nin kuruluş kutlaması Ankara’da yapıldı.

Türk siyaset tarihine damga

Türk siyaset tarihine damga vuran AK Parti’nin 22. kuruluş yıl dönümünü kutlanıyor. 22 yaşına giren AK Parti’nin kuruluş kutlaması Ankara’da yapıldı. Programa katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, coşku ile çıktığı sahnede millete seslendi. AK Parti’nin geçmişini ve 22 yıla sığdırdığı başarılarını hatırlatan Erdoğan, muhalefetin engellemelerine de dikkat çekti.

BÜYÜKAKIN DA KATILDI

22 yılda 17 seçimde de başarı elde ettiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı, muhalefetin bundan ders çıkartamadığının altını çizdi. Söz konusu programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus’la birlikte katıldı. Sosyal medyadan kısa bir kutlama mesajı yayınlayan Büyükakın, “AK Parti’mizin 22. kuruluş programındayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye, birlik ve beraberlik içinde büyük hedeflere ilerliyor, geleceğe daha da güvenle bakıyor. Bu vesile ile bir kez daha AK Partimizin 22. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor, ülkemize ve tüm teşkilatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.