Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Derince gençliğinde başkanvekili başkanlığını ilan etti!

AK Parti Derince Danışma Toplantısında konuşan AK Parti Gençlik Kolları Başkanvekili Sefa Bostan, toplantıda yaptığı konuşmada, “Vekaleten yürüttüğüm bu görevi asaleten atanarak bu bayrağı yere düşürmeyeceğiz” dedi.

AK Parti Derince Danışma

AK Parti Derince Danışma Toplantısı bugün Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Fikri Işık, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve yönetimi, AK Parti Kocaeli önceki dönem il başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek katıldı.

“ASALETEN ATANARAK…”

AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan’ın sözleşmeli memur olması nedeniyle görevinden istifa etmesinin ardından başkan atanmadı. Görevi başkanvekili Sefa Bostan yürütürken bugün danışma toplantısında yaptığı konuşmada, “Vekaleten yürüttüğüm bu görevi asaleten atanarak bu bayrağı yere düşürmeyeceğiz” dedi.