Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Genel Merkezi Erdoğan’ın mitingi için CHP İl Başkan Yardımcısı Gençtürk’ü aradı

AK Parti Genel Merkezi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kocaeli’de gerçekleştireceği toplu açılış bayramı için CHP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Nazım Gençtürk’ü aradı. Gençtürk, bu durumu sosyal medya hesabından paylaşarak, “Dolduramayız da reisten fırça yeriz diye CHP İl Başkan Yardımcısını arayacak kadar korkuya kapıldıysanız, siyasi rakip de olsak hemşeriyiz şurada sizi kırmam katılırım” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Genel Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Mehmet Nazım Gençtürk, sosyal medya hesabı üzerinden ilginç bir paylaşımda bulundu. Gençtürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli’de gerçekleştireceği Toplu Açılış Bayramı öncesinde kendisinin aranarak açılışa katılıp katılmayacağını sorduklarını belirtti.

“ÖYLE SIRADAN ARIYORUZ”

Gençtürk, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Miting alanını doldurmak için Erdoğan’a güvenmiyorsanız, bana hiç güvenmeyin!
-İyi günler Ak Parti Genel Merkezi adına arıyorum, Sayın CB Kocaeli’ye gelecek, açılışlar yapacak vs. katılımınızı bekliyoruz…
+Beni özellikle mi aradınız?
-Öyle sıradan arıyoruz.
+Tabii ki katılacağım!
Dün yaşandı bu konuşma. Muhtemelen adımın yanına da bir tik koymuşlardır. Belediye-kamu personellerine katılımı zorunlu tuttunuz anladık, Tahir Başkan dahil tüm teşkilat normalde pek de uğramadığınız çarşı pazara inip broşür dağıttınız anladık, koca Milli İrade Meydanı’nı “Dolduramayız kaygısıyla üçe dörde böldünüz, sınırlarını daralttınız, adına miting değil açılış dediniz onu da anladık, yahu milleti sıradan aramak nedir? Dolduramayız da reisten fırça yeriz diye CHP İl Başkan Yardımcısını arayacak kadar korkuya kapıldıysanız, siyasi rakip de olsak hemşeriyiz şurada sizi kırmam katılırım! Lakin belli ki artık alanları doldurmak için Erdoğan’a güvenmiyorsunuz, bana hiç güvenmeyin.”

mehmet nazim gencturk paylasim