Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti İcra’ya iki yeni isim

AK Parti Kocaeli Olağan İl Yönetim Kurulu Toplantısı İl Başkanı Dr. Şahin Talus başkanlığında gerçekleştirildi. İcra kuruluna iki yeni isim geldi.

AK Parti Kocaeli Olağan

AK Parti Kocaeli Olağan İl Yönetim Kurulu Toplantısı İl Başkanı Dr. Şahin Talus başkanlığında bugün gerçekleştirildi. Toplantıya İl Koordinatörü Ekrem Görçeker de katılarak İl Yönetimi ile tanıştı. Görçeker konuşmasında, Kocaeli’nin Genel Merkez nezdinde değerli illerden olduğunu, çok güçlü bir teşkilat yapısına sahip bu ile koordinatörlük yapmanın kendisi açısından da iyi bir deneyim olacağını, seçimlerde İzmit’i de tekrar alarak Kocaeli’nin Ak Parti’nin kalesi olmaya devam edeceğini söyledi.

GAZZE MESAJI

Toplantının açılış konuşmasını yapan Talus ise “Bir gözümüz ve gönlümüz Gazze’de yüreğimizi parçalayan, içimizi sızlatan görüntüler gelmeye devam ediyor, en yakın zamanda bölgeye huzur ve barışın hakim olması için dua ediyoruz. Bir yandan da teşkilat çalışmalarımızı devam ettiriyoruz bugün İl Koordinatörümüz Ekrem Bey ile beraberdik, Yönetim Kurulu Toplantımızdan önce İlçe Başkanlarımızla bir araya gelerek İlçe Başkanları Toplantımızı icra ettik. Seçimden önce aramızdan ayrılan arkadaşlarımızın oluşturduğu boşlukla beraber Yürütme Kurulumuzda Orhan Keskin Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığına, Emre Arık ise Seçim İşleri Başkanlığımıza atanmıştır, vazife alan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Kasım ayı itibariyle tüm İlçe ve Kademelerimizle beraber seçime hazır olacağız. Bir ve beraber olduktan sonra başarılı olacağımıza olan inancımız tamdır, samimiyetle, heyecan ve gayretle, beraberliğimizden aldığımız güçle tüm Kocaeli’yi tekrar Ak Kadroların yönetmesini sağlayacağız inşaallah. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.