Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti İzmit 102 mahallede sahaya indi..!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney öncülüğünde organize edilen programlar kapsamında bir gecede 102 mahalle yönetimiyle belirlenen 33 noktada eş zamanlı toplantılar gerçekleştirildi. 102 Mahalle teşkilatı ile yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantılarda Pandemi sonrası yoğun teşkilat çalışmalarına hazırız mesajı verildi.

AK Parti İzmit İlçe

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı teşkilat programları kapsamında belirlenen gündem maddelerini görüşmek üzere 102 Mahalle temsilci ve yönetimleri ile eş zamanlı olarak 33 farklı noktada toplantı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantılara, İl yöneticileri, İlçe Yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kollarıyla Meclis üyeleri de katılım sağladı. Pandemi kısıtlamalarının kalkmasıyla birlikte bu yılın en geniş kapsamlı ve bütün mahalleleri kapsayan toplantısına katılımın yüksek olması da İlçe Başkanı Ali Güney’i mutlu etti. Yoğun katılım ile gerçekleştirilen toplantılarda yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ele alındı. Başkan Güney, İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş, yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantılara katılarak teşkilat mensupları ile istişarelerde bulundu.

‘YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ ‘

Bekirdere ve Tepeköy Mahallesi’nde gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Güney; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi ‘Teşkilatlarımız davanın bel kemiğidir.’ Bu vesile ile teşkilatlarımızı mümkün olduğu kadar donanımlı, uyumlu ve çalışır vaziyette olması için ciddi bir gayret ortaya koyuyoruz. Bu akşam İzmit’imizin bir çok farklı bölgesinde, tüm mahalle teşkilatlarımız ile eş zamanlı olarak mahalle yönetim kurulu toplantılarını gerçekleştirdik. Bu tertip ve düzen içerisinde çalışmayı organize eden başta teşkilat birimimize ve değerli yöneticilerine, en önemlisi mahalle başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Mahalle Yönetim Kurullarımızla ciddi bir çalışma sarf ediyoruz. Bugün de yaptığımız çalışmaların boşa gitmediğini görüyor ve aynı anda bir masa etrafında tüm İzmit teşkilatımızın akıl teri döktüğünü görüyoruz. AK Parti İzmit İlçe teşkilatı, aynı anda ve aynı kararlılıkta toplantı yapabilecek, hareket edebilecek gücünü de ortaya koymuştur” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Güney, “Bu akşam ortaya çıkan bu birlik ve beraberlik görüntüsü milletimizden almış olduğumuz desteğin ete kemiğe bürünmüş şeklidir. Gayemiz 2023 yılında yapılacak seçimlere en iyi şekilde hazırlıklı olup, en yüksek başarı ile seçimleri kazanmaktır. Bunun için de tüm hazırlıklarımızı eksiksiz olarak tamamlamaktayız. Bu zamana kadar çok iyi bir seviye, iyi bir tempo yakalamış bulunmaktayız. Çalışmalarımız ve tempomuz ivmeli bir artış ile devam edecektir” ifadelerini kullandı.

‘MUHALEFET YALANLARIYLA BİZİ YAVAŞLATAMAZ’

AK Parti teşkilatlarının seçimden seçime meydanlara çıkan bir anlayış ile siyaset yapmadığının altını çizen Başkan Güney, “Genel Başkanımız başta olmak üzere tüm teşkilatımız daima halkın arasında ve yarın seçim olacak gibi hazırdır. Seçimin ertesi günü çalışmalarımıza başlar ve aynı tempoda devam ederiz. Muhalefet yalan algı siyaseti ile hızımızı yavaşlatmak istese de, asla başarılı olamıyor. Bunun sebebi ise güçlü teşkilatlarımızın inancı ve kararlılığıdır. Liderine bağlılığı ve güvencidir. Biz işimize bakacağız ve hedefimize daima milletimizi oturacağız. Yapılan ve yapılacak çalışmaları ele aldığımız bu toplantıların partimize, ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.