Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti İzmit, CHP’ye sert cevap verdi!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’ın Kocaeli Büyükşehir Belediyesine yönelik eleştirilerine cevap verdi.

AK Parti İzmit İlçe

AK Parti ve CHP arasındaki polemik devam ediyor. CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’ın eleştirilerine AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, cevap geldi. Ali Güney şunları söyledi: “İzmit Belediyesi’ndeki Yalan Merkezi’nin geçen hafta Hakan Çakar üzerinden savurduğu yalanları boş bırakacak değiliz. Belsa’nın dibi olan Alemdar Caddesi’nde ne olup bittiğinden habersiz bu kişilerin, çok çalışmamızdan rahatsız olduğunu ve bunu çekemediklerini çok iyi biliyoruz. Ama yapacak bir şey yok; biz çalışacağız, halkımız için daha çok üreteceğiz. Sizin yalanlarınız bizi yolumuzdan döndüremeyecek.

“10 AY ÖNCE TAMAMLADI”

1-) Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Alemdar Caddesi’ndeki altyapı çalışması ‘Yalan Merkezi’nin iddia ettiği gibi 2 ay önce değil, 10 ay önce tamamlanmıştır. 2-) Bu çalışma 40 günde değil, 25 günde bitirilip, cadde trafiğe açılmıştır.

“DOĞALGAZ BORUSUNUN PATLATILDIĞI YERE İNİLMEMİŞTİ”

3-) Alemdar Caddesi alt noktası D-100, üst noktası Kertil Tekke Meydanı olmak üzere uzun bir caddedir. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 10 ay önce yaptığı çalışma orta bölümünde, diğer bir ifadeyle Hürriyet Caddesi ile İnönü Caddesi arasında kalan en önemli bölümde gerçekleşmiş, bugün doğalgaz borusunun patladığı alt bölüme hiç inilmemiştir. Dolayısıyla iddia edildiği gibi daha önce çalışma yapılan bir yerin benzer bir iş için tekrar kazılması kesinlikle söz konusu değildir.

SEDAŞ’IN BÜYÜKŞEHİR’LE İLGİSİ YOK

4-) Hakan Çakar’a baştan aşağıya yalanlarla dolu bu bülteni ‘hazırlatanlar’, doğalgaz borusunun patladığı son çalışmayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne fatura ederek, ‘beceriksiz’ demeye kalkışmıştır! Ama burada da baltayı taşa vurmuşlardır. Kazaya neden olan çalışmayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi değil, SEDAŞ ekipleri yapmaktadır. Burada elektrik kabloları yer altına alınmaktadır. Kazanın yaşanması elbette üzücüdür ama SEDAŞ özel bir şirkettir, Büyükşehir’le ilgisi yoktur. Bunu bile bile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hedef alınmasının tek nedeni İzmit’te iş yapan tek belediyeyi çekememezliktir.”