Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti İzmit’i Ayakkabıcılar Çarşısı’yla eleştirdi

İzmit Belediyesi’nin geçen yıl çatısını yaptırdığı Ayakkabıcılar Çarşısı’nda yağmur sonrası sorunlar devam ediyor. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, 3 ay arayla yaptığı ikinci ziyarette de esnafın derdini dinledi.

İzmit Belediyesi’nin geçen yıl

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, hafta başından beri bölgemizde etkili olan yağışlar nedeniyle bir kez daha zor günler geçiren Ayakkabıcılar Çarşısı’nı ziyaret etti. Bilindiği gibi İzmit Belediyesi’nin burada yaptırdığı tek parça bir çatı yüzünden esnaf her yağmur yağdığında mağdur oluyordu. Esnafı ve vatandaşları yağmurdan koruması gereken çatı su akıtıyordu. Başkan Güney, 3 ay önce buraya yaptığı ziyarette yetkililere seslenerek, sorunun giderilmesini istemişti. Ancak bu ziyaretinde de sorunların azalacağına, arttığına şahit olduğunu ifade etti.

ALİ GÜNEY’DEN AÇIKLAMA

Güney, “Esnafımız çok dertli. Kısıtlamaların esnetildiği günlerde yeniden kepenk açarken bu çatıdan sorumlu kişileri de yanlarında görmek istiyor. Ama aylardır sorun çözülmediği gibi uzaktan bakıp kaçan ustalar, işi yarım bırakıp giden çalışanlar dışında gelen olmamış. Yapamıyorsanız söyleyin biz yapalım diyoruz. Ama sonra gidip Sözcü Gazetesi’ne beni çalıştırmıyor diyorlar. Biz vatandaşımızın işinin görülmesinden, sorunun çözülmesinden yanayız. Burası Fethiye Caddesi de değil. Altı, üstü bir çatı yapılacak ve bu çatı yağmur suyu kaçırmayacak. İki yıldır bu sorunu çözmek bu kadar zor olmamalı” dedi.