Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez seçim için ‘mart’ dedi!

AK Parti Kandıra İlçe Danışma toplantısında konuşan İlçe Başkanı Erol Ölmez, “Allah nasip ederse bu ışık, bu birliktelik, heyecan 2023’te Mart’ta gelecek zaferin müjdesi” dedi.

AK Parti Kandıra İlçe

AK Parti Kandıra İlçe Danışma toplantısı bugün Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen programa AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve yönetimi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, ilçe başkanları ve yönetimleri, AK Parti Kocaeli geçmiş dönem İl Başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak ve partililer katıldı.

“KARTEPE’YE SELAM SÖYLEYİN”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan programda Bartın’da meydana gelen faciada 41 madencinin hayatını kaybetmesi nedeniyle alkış yapılmaması istendi ancak programda hem müzik çalındı hem de slayt gösterimi yapıldı. Açılış konuşmasını yapan AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, “İnşallah bundan sonra daha çok tedbirler… Dualarla önüne geçeriz. Dosta düşmana birliği, dirliği gösterdiniz. Kandıra’nın ne kadar bir ve beraber olduğunu görecekler. Allah nasip ederse bu ışık, bu birliktelik, heyecan 2023’te Mart’ta gelecek zaferin müjdesi. Kartepe bu sefer daha çok çalışacak, onlara selam söyleyin açık ara önde geliyoruz. Partimiz 35 kere program yapmış Kandıra’da. Muhalefet, 6 kere bile gelmemiş.”