Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, İsmail Yıldırım ile ‘kol kola yürüyoruz’ dedi; elini sıkmadı

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile ilgili, “Biz gücümüzü birlikteliğimizden alıyoruz. Biz il ve ilçe teşkilatımızla bu kadar koordineli, büyükşehir ile uyumlu, İsmail başkanımızla kol kola, yürek yüreğe yürüyebiliyorsak bu yüzden başarılı oluyoruz” dedi ancak programa hem ayrı geldiler hem de buluştuklarında uzaktan selamlaştılar.

AK Parti Karamürsel İlçe

Özgun imzaAK Parti Karamürsel İlçe Danışma toplantısı bugün Karamürsel Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve yönetimi, AK Parti MKYK Üyesi Serpil Yılmaz, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete ve yönetimi, AK Parti önceki dönem il başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek ile partililer katıldı. Programda, maden faciasında hayatını kaybeden 41 madenci için Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

“BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ DEMEK İDDİA DEĞİL”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşma yapan İlçe Başkanı Sait Mete, “Rabbimize şükürler olsun ki böyle bir ailenin içerisinde siyaset yapıyoruz. Sadece bir siyaset parti çalışması olarak bakarsak yanılmış oluruz. Biz dava için, milletimizin yarınları için seçimlere hazırlanıyoruz. AK Parti’nin kaderi sadece AK Parti’nin kaderi değildir. Mazlum hürmetin, asırlık cumhuriyetin kaderidir. 2023 seçimlerinde birinci parti olacağız demek iddia değildir; zaten birinci partiyiz. Kararmürsel’de birinci parti olacağımız hedefi yürekten inandığımız hedeftir. Kocaeli’deki milletvekili sayımızı arttırmak, yüzde 58 oy oranımızı yüzde 68’e çıkarmak bizlerden bir hedeften öte zihinlerimizden asla çıkarmayacağımız kızıl elmadır. Biz inanıyoruz ki bu dava haktır.

“ÜYELERİMİZDEN BELKİ SİTEM DE ALACAĞIZ”

Karamürsel’de yeni bir çalışmaya başlıyoruz. Seçim hazırlıklarına üyelerimizin de aktif olarak katılımlarını sağlamak adına tüm teşkilatlarımızla birlikte üye ziyaretlerine başlıyoruz. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve istişare siyasetimizin en önemli sac ayağı oldu bizim için. Birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde hazırlanacağız. Üyelerimizden belki sitem de alacağız. Bunların hiçbirini şahsi olarak algılamayacak; dilek ve temennileri bir harita olarak görüp yol ayrımında dikkat edilmesi gereken viraj olarak değerlendireceğiz.

“İSMAİL BAŞKANIMIZLA KOL KOLA…”

Bizler, sahada Ak davamızın temiz siyasetini, vatandaşımızın gönlüne ilmek ilmek nakşederken bu gücü nereden alıyorsunuz, ‘nasıl bu kadar başarılı oluyorsunuz’ diye soruyorlar. Biz gücümüzü birlikteliğimizden alıyoruz. Biz il ve ilçe teşkilatımızla bu kadar koordineli, büyükşehir ile uyumlu, İsmail başkanımızla kol kola, yürek yüreğe yürüyebiliyorsak bu yüzden başarılı oluyoruz. Fitneye, fesata geçit vermeyerek başarılı oluyoruz. Bu dün de böyleydi, bugün de böyle, yarın da böyle olacak inşallah. Vakit 2023 için çalışma vaktidir.”