Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz: Ya olacağız, ya öleceğiz

AK Parti Kartepe İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, “2023 seçimlerinden uzun uzadıya bahsetmeye gerek duymuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın ya olacağız, ya öleceğiz vurgusu yapmakla yetiniyorum” dedi.

AK Parti Kartepe İlçe

Özgun imzaAK Parti danışma meclisleri bugün Kartepe ile başladı. 2 Kasım’a kadar sürecek olan ilçe danışma meclislerinde hem teşkilatın beklentileri ve önerileri hem de 2023 seçimleri ile ilgili yol haritası görüşülecek. Bugün Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ilçe danışma meclisine AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, AK Parti MKYK Üyesi Serpil Yılmaz, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve ilçe başkanları katılım gösterdi.

“ONUNLA KENDİMİ MOTİVE EDİYORUM”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını yapan AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, “Liderine sonsuz bağlı, işinden, eşinden, evinden kendinden fedakarlık eden böylesi bir teşkilatla çalışıp, kaptanlığını yapmanın gururunu yaşıyorum. Motivasyon sıkıntısı çektiğim anlarda liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere yaşattıkları aklıma geliyor, onunla kendimi motive ediyorum. 2023 seçimlerinden uzun uzadıya bahsetmeye gerek duymuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın ya olacağız, ya öleceğiz vurgusu yapmakla yetiniyorum. Teşkilat varsa her şey var, teşkilat yoksa hiçbir şey yok” dedi.

IMG 2386