Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Kocaeli 28 Şubat için alana iniyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, 28 Şubat Post Modern Darbesi’nin 25.yıldönümünde İzmit Sabri Yalım Parkı’nda basın açıklaması yapacak.

AK Parti Kocaeli İl

Türk siyaset tarihinde “postmodern darbe” olarak bilinen 28 Şubat 1997 tarihli Milli Güvenlik Kurulu (MGK) bildirisinin üzerinden 25 yıl geçti. Tartışmalı kararların alındığı MGK toplantısının yapıldığı tarihle anılan ve “Gerekirse bin yıl sürecek.” denilen 28 Şubat süreci, Türk siyasi tarihinde kara bir leke olarak zihinlere kazındı.

SABRİ YALIM PARKI’NDA

Birçok acı olayın yaşandığı, özgürlüklerin kısıtlandığı 28 Şubat’ın yıldönümünde AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı yarın (28 Şubat Pazartesi) İzmit Sabri Yalım Parkı’nda basın açıklaması düzenliyor. AK Parti İnsan Hakları Başkanlığı’nın 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlediği basın açıklaması saat 12.00’de başlayacak. Basın açıklamasına üç kademe ilçe başkanlıkları ve sivil toplum kuruluşları da destek veriyor. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, özgürlüklere gem vurulan ve bin yıl sürecek denilen bu karanlık günleri bin yıl geçse de unutmayacaklarını belirtti.