Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti Kocaeli için 2. temayül

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün AK Parti Genel Merkezi’nde, belediye başkan adaylarını belirlemek için teşkilat temayülü gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partililere önce büyükşehir adayını sonra ise ilçe belediye başkan adaylarını sorduğu ve alternatif isim istediği temayülün ardından AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, “İstişarelerimizi şu saat itibarıyla tamamladık. Kocaeli heyeti olarak şehrimize dönüyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün saat 18.00’de AK Parti Genel Merkezi’nde, belediye başkan adaylarını belirlemek için teşkilat temayülü gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partililere önce büyükşehir adayını sonra ise ilçe belediye başkan adaylarını sorduğu ve alternatif isim istediği temayülün ardından AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. İstişarelerin tamamlandığını söyleyen Talus paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’ne yönelik istişarelerimizi şu saat itibarıyla tamamladık. Kocaeli heyeti olarak şehrimize dönüyoruz. İlmek ilmek dokuyarak her alanda Türkiye Yüzyılı’na hazır hale getirdiğimiz güzel şehrimizi daha ileriye taşımak, milletimize hizmet yolculuğumuza devam etmek amacıyla çıktığımız bu yolda sürece katkı sunan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. #DurmakYokYolaDevam”

SADECE BÜYÜKŞEHİR YOK

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İl Başkanı Şahin Talus, ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanları ile belediye başkanlarının katıldığı toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan, başkanlara dağıttığı pusulada, her ilçe için mevcut belediye başkanı dışında 2 isim yazmalarını istedi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın pusula dağıtmadığı tek yer Kocaeli Büyükşehir Belediyesi oldu. Bu da Erdoğan’ın, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’dan memnun olduğu ve yeni dönemde de kendisi ile çalışacağı yorumlarını beraberinde getirdi.

Tahir Buyukakin