Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e İYİ Partili Pelin Dönge’den cevap

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in “Sandıklarda 35 bin kişilik bir ordu ile görev alacağız” söylemine İYİ Parti Kocaeli Kadın Politikaları Başkanı Pelin Dönge, “Biz de İYİ kadın orduları ile sandıkları bu 35 bin kişiden koruyacağız” şeklinde cevap verdi.

AK Parti Kocaeli İl

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, bugün düzenlediği basın toplantısında seçim sürecine girdiklerini belirterek, “Evet bir sene kaldı seçime. Çok uzun bir süre değil. Yakında seçim koordinasyon merkezlerimizi oluşturacağız. Her sandık için 9 kişilik yönetimlerimiz hazır. Bütün sandıklar için üyelerimiz hazır. Sandıklarda 35 bin kişilik bir ordu ile görev alacağız. Bu üyelerimizle ilgili görevlendirmeleri yaptık. Değişiklikleri gerçekleştirdik ve bütün listelerimizi güncelledik” ifadelerinde bulunmuştu.

“KİMSE MERAK ETMESİN”

İYİ Parti Kocaeli Kadın Politikaları Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge, sosyal medya hesabından Ellibeş’e cevap verdi. Dönge, cevap olarak, “Biz de İYİ kadın orduları ile sandıkları bu 35 bin kişiden koruyacağız. Kimse merak etmesin” şeklinde paylaşım yaptı.

pelin donge