Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır: Erken seçim çağrılarının ne derece gereksiz olduğu ortaya çıkmış oldu

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, erken seçim talebiyle ilgili mecliste yaptığı konuşmada, “Bugün itibariyle seçimlere yaklaşık 8 ay kalmış bulunmaktadır. Neredeyse 2 yıl süren erken seçim çağrılarının ne derece gereksiz olduğu ortaya çıkmış oldu” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili

Özgun imzaAK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında erken seçim taleplerini eleştiren Çakır, şu ifadelerde bulundu; “Bugün itibariyle seçimlere yaklaşık 8 ay kalmış bulunmaktadır. Neredeyse 2 yıl süren erken seçim çağrılarının ne derece gereksiz olduğu ortaya çıkmış oldu. Çıkarılacak kanun, bütçe ve uluslararası sözleşmelerle yoğun bir dönem yaşanacak olup umarım çalışma düzeni ülkenin yarınlarına ve refahına katkı sağlayacak bir şekilde ve kararlılıkta olur.

“İZİNİN SİLİNMEDİĞİNİ HATIRLAMAYI GEREKTİRİR”

Dün mecliste yaşanan protesto meclisi çalıştırmama yaklaşımı daha önce benzeri yaşanmış olayların dışarı dışarı temposunun yıllar geçse de izinin silinmediğini hatırlamayı gerektirir. Yeter ki farklılıklarımızı, kavga etmeden hizmete dönüştürebilelim. Bakış açılarının renkli olması dünyayı renklendirebilecek bir güzellik olduğunu bilelim. Yeter ki insani duygularının yüceltilmesi asli gayemiz, insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturumuz, vatan, millet, bayrak, devlet ortak paydamız olsun diyor, genel kurulu ve milletimizi saygı ile selamlıyorum.”