Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Kocaeli o alanda ilk 3’te!

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde elindeki birçok belediyeyi kaybeden AK Parti’de, Kocaeli teşkilatı büyükşehirler arasında en başarılı 3 ilden birisi oldu.

31 Mart’ta yapılan yerel

31 Mart’ta yapılan yerel seçimleri geride bırakan Türkiye’de siyasi partiler değerlendirmelerini yapmaya devam ediyor. Yurt genelinde birçok ili, ilçeyi ve büyükşehiri kaybeden AK Parti’de, Kocaeli teşkilatı öne çıkan illerden birisi oldu. AK Parti Kocaeli Teşkilatı büyükşehirler arasında en başarı 3 ilden birisi olurken, partide özeleştiri de yapılıyor.

“KOCAELİ’DEKİ UYUMU GÖRÜYORLAR”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Merkezi’nin Kocaeli’ye bakışının çok olumlu olduğunu belirterek, “Onlar da Kocaeli’deki uyumu görüyorlar. Nitekim seçimden sonra Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ı tebrik etti. Bu bile bize dönük olumlu bakışı ortaya koyuyor,” sözlerine yer verdi.

“AK PARTİ’DE BİR DEĞİŞİM YAŞANACAK”

AK Parti’nin bir dava partisi olduğunu vurgulayan Talus, “Bu davaya hizmet eden tüm arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Elbette önümüzdeki süreçte bir değişim yaşanacak. Yorgun olanlar belki yönetim kurullarında yer almayacaklar. Ama onlar da bir AK Parti eri gibi çalışmaya devam edecekler. AK Parti kendini yenilemeyi başarabilen bir partidir. Aynı zamanda partinin 21 yıllık birikimi ile hareket eder,” dedi.

“EKSİKLİKLERİMİZİ TESPİT EDECEĞİZ”

Talus, Kocaeli’deki eksiklerin tespit edilip giderileceğini belirterek, “Her ne kadar başarılı olsak da eksiklerimizi tespit edip gidereceğiz. Geleceğe yönelik planlarımızı bu doğrultuda yapıyoruz,” dedi. Seçim analizlerinin ardından belirlenen stratejilerle, Kocaeli’nin daha da iyi bir konuma gelmesi hedefleniyor.