Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti Kocaeli o ilçede geride… Dilovası, Gölcük, Darıca işte son anket!

Veri analisti Murat Kızılboğa Kocaeli’nin Dilovası, Gölcük ve Darıca ilçelerindeki anket sonuçlarını yayınladı. Anket sonuçlarına göre Ak Parti Dilovası’nda DEM Parti’nin gerisinde yer alıyor.

Veri analisti Murat Kızılboğa

Veri analisti Murat Kızılboğa Kocaeli’nin Dilovası, Gölcük ve Darıca ilçelerindeki anket sonuçlarını yayınladı. Anket sonuçlarına göre Ak Parti Dilovası’nda DEM Parti’nin gerisinde yer alıyor. Dilovası’nda Dem Parti adayı Mustafa Avcı yüzde 26,9 oy oranı ile birinci sırada yer alırken Ak Parti’nin adayı Ramazan Ömeroğlu yüzde 25,8 oy oranı ile ikinci sırada yer alıyor. Listenin üçüncü sırasında yüzde 25,6 oy oranı ile Yeniden Refah Partisi adayı Ercan Oğuz yer alıyor. Saadet partisi adayı HAsan İnci yüzde 8,9, CHP adayı Yakup Törk yüzde 6,9, İYİ Parti adayı Emin Yılmaz ise yüzde 3,6 oy oranında görülüyor.

DARICA’DA CHP YAKIN

Murat Kızılboğa’nın Darıca ile ilgili çalışmasında ise Ak Parti adayı olan mevcut belediye başkanı Muzaffer Bıyık yüzde 40,3 oy oranı ile ilk sırada yer alıyor. Bıyık’ı yüzde 35 oy oranı ile CHP’li Saide Arslan Çalışkan, yüzde 13, 6 oy oranı ile Yeniden Refah Partisi adayı Fatma Kurtuluş takip ediyor. Listenin dördüncü sırasında DEM Parti adayı Erkan Şık yüzde 6,2 oy oranı ile yer alıyor. Şık’ın hemen ardından ise İYİ Parti adayı Özhan Aşkın Öztürk yüzde 3,9 oy oranı ile beşinci sırada kendini gösteriyor.

GÖLCÜK’TE SEZER ÖNDE

Kızılboğa’nın Gölcük tahminlerinde de Ak Parti adayı olan mevcut belediye başkanı Ali Yıldırım Sezer önde gözüküyor. Yüzde 40,6 oy oranında gözüken Sezer’i, yüzde 34,2 ile CHP’li Özgür Yılmaz, yüzde 10,8 ile Yeniden Refah Partisi adayı Ahmet Eren, yüzde 9,6 oy oranı ile İYİ Parti adayı İsmail Aynacı, yüzde 1,9 oy oranı ile Abdullah Serdar Önür takip ediyor. ilçede diğer partiler ise toplam yüzde 2,9 oy oranı alacak gibi görülüyor.