Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Kocaeli’de aday adayları AFAD’a ne kadar bağışladı?

AK Parti Kocaeli milletvekili aday adayları düzenlenen programda buluştu. Programda konuşan İl Başkanı Şahin Talus, “Aday adaylarımız AFAD’a bağışta bulundu. 3 milyon 515 bin TL’lik AFAD’a bağışta bulunuldu. Kocaeli’ye 150’yi geçen başvuru oldu. Bu Kocaeli’nin rekorudur” dedi.

AK Parti Kocaeli milletvekili

AK Parti’de 13 Mart’ta başlayan milletvekili aday adaylığı başvuruları bugün sona erdi. Yaklaşık 150 ismin milletvekili aday adayı olduğu AK Parti bugün Antikkapı’da aday adayları toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ilçe belediye başkanları, il yöneticileri, ilçe başkanları ve aday adayları katıldı.

“BU KOCAELİ’NİN REKORUDUR”

Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Şahin Talus, “Seçimler demokrasi bayramı. Ancak depremler nedeniyle buruk bir demokrasi bayramı. Bu acıyı en iyi biz biliriz. Belediyelerimiz ilk günden beri deprem bölgesinde. Başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere belediyelerimiz destan yazdı. Devletimiz bu yarayı saracaktır. Kimsenin şüphesi yok. Aday adaylarımız AFAD’a bağışta bulundu. 3 milyon 515 bin TL’lik AFAD’a bağışta bulunuldu. Kocaeli’ye 150’yi geçen başvuru oldu. Bu Kocaeli’nin rekorudur. Biz gece gündüz çalışacağız. Türkiye düşmanları bizden rahatsız. Türkiye’nin aklıyla alay edenlere karşı huzur kazanacak, şehirlerimiz, milletimiz kazanacak. Yalanlarla, iftiralarla saldıracaklar. Başaramayacaklar, yenilecekler” dedi.

“MİLLETİMİZ KİMİN NE OLDUĞUNU BİLİYOR”

Talus, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Seçim dönemi çok zor bir süreçte yapılıyor. Terör örgütleri muhalefete destek veriyor. Kazanmasak kaos diyorlar. Millete aba altında sopa gösteriyorlar. Kendi bankalarını batmaktan kurtaramayanlar Amerika’dan yüz binlerce milyon dolar getireceklerini söylüyorlar. Türkiye’nin aklı ile alay edenler değil Türkiye’nin aklına güvenenler kazanacaklar. Yalanlarla, düşmanlarla birlikte saldıracaklar. Milletimiz kimin ne olduğunu biliyor.”