Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Kocaeli’de eski köye yeni adet: Temayülü basına kapattılar!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in istifa etmesinin ardından bugün il binasında teşkilat temayül yoklaması gerçekleştirildi. Önceki dönemlerde her aşaması basına açık olan temayül için bu kez basına kapalı yoklama kararı alındı. Bu karar tepkiyle karşılandı.

AK Parti Kocaeli İl
SEBO İMZA

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı yeni bir sürece girdi. İl Başkanı Mehmet Ellibeş, geçtiğimiz hafta görevinden istifa etti. Ellibeş’in milletvekili aday adayı olması bekleniyor. Ellibeş’in yerine ise vekaleten Şahin Talus bakıyor. AK Parti Kocaeli, bugün teşkilat temayül yoklaması gerçekleştirdi. AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı’nda partililer toplandı.

BASIN MENSUPLARI KAPIDAN DÖNDÜ

Önceki yıllarda tüm temayüllerini basına açık bir şekilde gerçekleştiren AK Parti Kocaeli, bu temayül için tepki çeken bir karar aldı. Haber yapmak için il binasına giden basın mensuplarına temayülün basına kapalı olacağı bildirildi. Basın mensupları içeriden görüntü almak istedi ancak video ve fotoğrafların da parti tarafından gönderileceği söylendi. Alışılmışın dışında olan bu uygulamaya neden gerek duyulduğu bilinmiyor.

DOĞRU BULMUYORUZ

Son yıllarda siyasi partiler, basın yayın birimleri kurdu. Bu birimler, partiye yapılan ziyaretleri haberleştirip medya kuruluşlarına servis ediyor. Ancak büyük toplantılar ve seçimleri içeren bu tip programların basına kapalı olması objektif haberciliği engelliyor. Halkın objektif haber alma hakkını engelleyen bu tutumu Bağımsız Kocaeli ailesi olarak doğru bulmadığımızı ifade ediyoruz.