Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Kocaeli’de genç üye mutluluğu

AK Parti Kocaeli Gençlik Kollarında yılın son ayında adeta üye patlaması yaşandığı söylendi. AK Partili gençler, son dönemde partiye yüzlerce üye kazandırdıklarını ifade etti

AK Parti Kocaeli Gençlik

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Teşkilatı Başkan Baki Özdemir önderliğinde Kocaeli genelinde üye seferberliği başlatıldı. Tüm ilçelerde hızla devam eden üye girişleriyle ilgili AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, “Türkiye’nin en güçlü gençlik yapısına sahip olduğumuzu biliyor ve bu sorumlulukla AK Gençlik Kocaeli ailemizi büyütmenin her zaman çabası içinde olduk. Göreve geldiğimiz 17 aylık dönemde üye sayımızı her geçen gün arttırdık. Aralık ayında İl Gençlik Kolları Teşkilatımızın koordinesinde ilçe teşkilatlarımız var gücüyle çalıştılar, partimize sadece son 1 ayda yüzlerce genç üye kazandırdılar. Katkı veren her bir genç kardeşime yürekten teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. Yapılan üyelerin girişlerinin tamamlanmasının ardından il başkanlığı tarafından üye sayısıyla ilgili net bilgi verilmesi bekleniyor .

“GENÇLERİN TERCİHİ AK PARTİ”

‘Kocaeli genelinde her bir gencimize kolaylıkla ulaşıyoruz’ diyen Özdemir, “Üniversitede, sahilde, kafelerde yani gençlerin olduğu her alanda biz varız. Üye girişlerimiz bugün yarın tamamlanacak. İlçelerimizde ve il binamızda genç kardeşlerimiz üye girişlerini tamamlıyor. İlk defa oy kullanacak kardeşlerimiz dahil olmak üzere yüzlerce genç aramıza katıldı. Dün olduğu gibi bugün de gençlerin tercihi AK Parti, gençlerin tercihi Recep Tayyip Erdoğan” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Kocaelide genc uye mutlulugu