Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Kocaeli’de gençleri böyle gezdiriyor

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, yeni seçmene yönelik çalışmaların artarak devam edeceğini ifade etti.

AK Parti Kocaeli Gençlik

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir ve yönetimi, gençlere yönelik aktivitelere önemle sürdürüyor. Her hafta özellikle ‘yeni seçmen’ diye tabir edilen gençleri kamplarda buluşturuyor ve gençlerle iletişimi güçlü olması sağlanıyor. Gençlere yönelik çalışmalarıyla ilgili konuşan Başkan Özdemir, “Şunu net anlamda görüyoruz ki gençlerin en sevdiği lider; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Gençlerle en güçlü iletişimi kuran parti AK Parti” dedi.

GENÇLERİMİZİN İSTEKLERİNİ DİNLİYORUZ

2023 seçimlerinde ilk defa oy kullanacak gençlere yönelik aktiviteleri sürekli ileriye taşıdıklarını ifade eden Başkan Özdemir, Göreve geldiğimiz andan itibaren gençlerimizin isteklerini dinliyor ve buna yönelik hızlıca aksiyon alıyoruz. Onlardan gelen talepleri hızlıca yerine getiriyoruz. Gençlerle en güçlü iletişimi kuran parti AK Parti” şeklinde konuştu.

EN BÜYÜK DESTEĞİ GENÇLER VERECEK

2023’te gençlerden en fazla oyu alan yine AK Parti olacak diyen Başkan Özdemir, “Gençlerin lideri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli ve Türkiye genelinde en yüksek oyu hem ilk defa oy kullanacak seçmenden hem de tüm gençlerimizden alacak. Bunu gençlerle bir araya geldiğimizde çok net bir şekilde görebiliyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ortaya koyulan idealleri gençlerimize yönelik çalışmaları daha da artırarak geleceğe taşıyacağız” dedi.