Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna: Muhalefet ne yapıyor ne de yaptırıyor

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, ilçe danışma toplantısında yaptığı konuşmada, “Bin yıllık kutlu medeniyet yürüyüşümüzü engellemeye çalıştılar ama asla engellemeyecekler. Kıyamete kadar devam edecek. Gece gündüz yorulmadan çalışacağız. Hedeflerimiz büyük. Muhalefet de gelse çalışsa. Onların bir tarzı var; ne yapıyorlar ne de yaptırıyorlar” dedi.

AK Parti Körfez İlçe

Özgun imzaAK Parti Körfez İlçe Danışma Toplantısı bugün Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen programa AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Körfez ilçe Başkanı Şener Söğüt, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, İl yöneticileri, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve ilçe yönetimi, geçmiş dönem belediye başkanları, eski İl Başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek ile partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan programda Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

“HİÇ DURMADAN ÇALIŞTIK”

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, “Bir başkasın bu akşam Körfez. Cumhurbaşkanımıza, hizmetlerimize sahip çıkıyorsunuz. Cumartesi günü yüreğimiz yandı. Maden ocağında 41 işçi kardeşimiz şehit oldu. Kendilerine Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. 3 yıldan beri bu bayrağı arkadaşlarımla beraber, teşkilat ve kademelerimizle beraber gece-gündüz çalışarak daha yukarılara taşımak için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Elbette çalışacağız. Cumhurbaşkanımız günde 10 tane program yapıyor. İl başkanım başkanlığında bu yaz hiç durmadan çalıştık. Arı gibi, karınca gibi hiç durmadan çalıştık. Elbette çalışacağız. Bin yıllık kutlu medeniyet yürüyüşümüzü engellemeye çalıştılar ama asla engellemeyecekler. Kıyamete kadar devam edecek. Gece gündüz yorulmadan çalışacağız. Hedeflerimiz büyük. Muhalefet de gelse çalışsa. Onların bir tarzı var; ne yapıyorlar ne de yaptırıyorlar. Biz, bu ülkeyi büyütmeye, Türkiye yüzyılı için, 2023 seçimlerinde gece gündüz çalışacağız” dedi.