Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Meclis Üyesi geleceği için partisinden istifa etti

Kartepe Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Tuğçe Timur partisinden ve Meclis Üyeliğinden istifa etti.

Kartepe Belediyesi AK Parti

2019 Seçimlerinde AK Parti’ den meclis üyesi olarak seçilen ve dil eğitimini tamamlamak adına Portekiz’de olan Tuğçe Timur partisinden ve Meclis Üyeliğinden istifa etti.

İDDİALARA CEVAP BABADAN GELDİ

Uzun süredir Kartepe Belediyesi Meclis toplantılarına katılmayan Timur’un bugün AK Parti İlçe Başkanlığına istifasını sunduğu iddia edilirken, iddiayı doğrulayan açıklama, Tuğçe Timur’un babası, önceki dönem Kartepe Belediyesi Meclis Üyesi ve Koordinatörü olan Kemal Timur’dan geldi.

”GELECEĞİ İÇİN GİDİYOR”

Timur kızının istifasını sosyal medyadan yaptığı kinayeli o paylaşımda; “Kızım geleceği için yurt dışına gidiyor” açıklaması ile doğruladı.

Genç işsizlik sorunu ve gençlerin Türkiye’de nefes alacak alan bulmakta zorlandığı ülke gündeminde en çok tartışılan konulardan biriyken gelen bu istifa Kartepe’de adeta şok etkisi yarattı.

İstifa sonrasında Kartepe Belediyesinden ve AK Parti İlçe Başkanlığından her hangi bir açıklama yapılmadı. Timur’un istifasını aylar önce verdiği ancak kabul edilmediği de konuşulan diğer iddialardan biri

TUĞÇE TİMUR KİMDİR?

Timur, 8 Mayıs 1996 yılında Kocaeli İzmit’te doğdu. İlk ve ortaokul eğitimimi Dürdane Özdilek İlköğretim Okulu’nda , Lise eğitimimi Necip Fazıl Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Lisans eğitimini Kocaeli Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü’nde bitiren ve eğitim hayatına Kocaeli Üniversitesi’nde yüksek lisans ile devam etmekte olan Tuğçe Timur 2019 Seçimlerinde AK PARTİ’ den meclis üyesi olarak seçilmiştir.

Kaynak: Kartepe Gazetesi