Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti’de belediye başkan adayları grup toplantısında açıklanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Mecliste devam eden bütçe görüşmelerinin tamamlanması sonrasında 27 Aralık günü yapılacak grup toplantısında belediye başkan adaylarını açıklaması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın,

AK Parti’de yerel seçim çalışmaları sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 4 şehir için daha temayül yoklaması yaptı. 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere geri sayım sürerken AK Parti’de başta büyükşehirler olmak üzere belediye başkan adaylarını belirlemek için yoğun bir mesai var. Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli, Kayseri, Kocaeli ve Sakarya’dan gelen teşkilat üyelerine “Kimi belediye başkan adayı olarak görmek istersiniz” diye sordu.

30 BÜYÜKŞEHİRDE İŞBİRLİĞİ

AK Parti’de MHP ile yapılan komisyon görüşmeleri ise bu hafta devam edecek. Yarın, iki parti heyetleri yeniden buluşacak. Büyükşehir, il ve ilçe belediyelerinde gösterilecek olası adaylar tartışılacak. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, iki partinin 30 büyükşehirde işbirliği yapacağını açıklamıştı.

27 ARALIK’TA AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

AK Parti’de İstanbul ve Ankara başta olmak üzere adayların açıklanacağı tarih de netleşmeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Mecliste devam eden bütçe görüşmelerinin tamamlanması sonrasında yapılacak ilk grup konuşmasında adayları açıklaması bekleniyor. Kulislere göre bu tarih 27 Aralık.