Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti’de bir Fikri Işık vardı

AK Parti’nin sadece Kocaeli değil ülke genelindeki siyasetinde önemli bir isim olan Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, artık bayramlaşma programlarına bile katılmıyor.

AK Parti’nin sadece Kocaeli

Kocaeli siyasetinin geçtiğimiz dönemlerde en etkili ismi olan AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, herkesin bildiği gibi uzun süre saha çalışmalarından uzak kalmıştı. Teşkilatın ve diğer milletvekillerinin toplantılarına da katılmayan Işık’ın bu tavrı son zamanlarda dikkatleri üzerine çekmişti. Son dönemde birkaç saha ziyareti yapan Fikri Işık, önceki bayramlaşma törenlerinin bir numaralı ismiydi.

GÖZLER FİKRİ IŞIK’I ARADI

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı korona virüs sürecinde ilk bayramlaşmasını yaptı. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın Kurban Bayramı programına; AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, İlyas Şeker, Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Etik Kurul Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, AKP Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve partililer katıldı. Ancak Işık yoktu.

SON DÖNEMİ OLABİLİR

Fikri Işık’ın partinin yeni ve eski isimlerinin bir araya geldiği bu bayramlaşma programında olmaması dikkatlerden kaçmadı. Partinin ülke genelinde en önemli ismiyken şimdi bayramlaşma programlarına bile katılmayan Fikri Işık’ın aktif görevli olarak son dönemi olduğu düşünülüyor.

ak parti kocaeli fikri isik 1 ak parti kocaeli