Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti’de eski ve yeniler bir arada

AK Parti Kocaeli Teşkilatı’nın Kurban Bayramı bayramlaşma töreni bugün kalabalık bir şekilde il binası önünde yapıldı. Eski ve yeni isimler bir araya geldi

AK Parti Kocaeli Teşkilatı’nın

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı korona virüs sürecinde ilk bayramlaşmasını yaptı. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın Kurban Bayramı programına; AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, İlyas Şeker, Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Etik Kurul Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, AKP Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve partililer katıldı.

“YOLCULUĞU SÜRDÜRMELİYİZ”

Programda ilk sözü alan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş şu ifadeleri kullandı: “Teşkilatımızın her kademesinde bugüne kadar büyük bir özveriyle gönül almış dava arkadaşlarımız her birinizi sevgiyle selamlıyorum. Bayramınızı kutluyor hoş geldiniz diyorum. Kocaeli teşkilatları kurulduğu ilk günden itibaren her daim başarısını ispat etmiştir. Sahada milletimizin yanında yer Alarak göstermiştir. Bunun sonucu olarak cumhurbaşkanımızın önderliğinde 20. yaşımızı kutlayacağımız bu dönemde milletimizin isteklerine bir bir çare bulmuş bir dünya lideri olarak ülkemizin dünyada yerini almasını sağlamıştır. Yapacak birçok işimiz daha var bizim birlikte ve beraber bu yolculuğu sürdürmemiz gerekiyor.

VEFAT EDEN İSİMLER ANILDI

Pandemi nedeniyle ayrı kaldık ama bugün buluştuk. Bugün bulunamadığımız kardeşlerimiz de var. Mesela Abdullah Erol kardeşimiz, Hüseyin Erol ağabeyimiz, Abdin Öztürk kardeşimiz, Ahmet Erdoğan ağabeyimiz, Mehmet İpşiroğlu kardeşimiz ben her birine allahtan rahmet diliyorum. Onlar bu dava için bizlere bir miras bıraktı. Bu mirası korumamız gerekiyor.

15 TEMMUZ KUTLANIR MI?

15 Temmuz’u beraber kutladık. Gördük ki milletiniz 15 Temmuz’u unutmadı. Hep birlikte sahaya çıkarak talimat sonucu sahada yer aldık. Dostlarıyla uğraşanlar düşmanlarıyla uğraşmaya vakit bulamazlar. Biz birlikte daha güçlü bu yolda yürüyeceğiz. O kahramanların bir kısmı burada bu zorlu yolculukta yer alacağız. Ne kadar güçlü olduğumuzu unutmayacağız. Bu vesileyle sizleri saygıyla selamlıyorum. Sizlere olan güvenimizin tam olduğunu ifade ediyorum.”

Mehmet Ellibes