Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti’de gündem kongreler!

31 Mart seçimlerde istediğini alamayan AK Parti’de genel başkan Erdoğan kongre talimatı verdi. İddialara göre, AK Parti’de eylül veya ekim ayında kongre süreci planı yapılıyor.

31 Mart seçimlerde istediğini

AK Parti’de yerel seçim sürecinin değerlendirilmesi devam ederken, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında 3 saatlik MYK toplantısı gerçekleşirken, MYK toplantısında atılacak adımların masaya yatırıldığı öğrenildi.

Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özeleştiriye ihtiyaç olduğu ve sonuçların derinlemesine incelenmesi gerektiği belirtiliyor. NTV’nin haberine göre, Erdoğan, AK Parti’de MYK toplantısında olağan kongre için hazırlıkların başlatılması talimatını verdi.

DEĞİŞİM KONGRE SONRASINDA

Belde, ilçe ve il kongrelerinin tamamlanmasıyla eylül veya ekim gibi büyük kongreye gidilmesi hedefleniyor. Edinilen bilgilere göre, parti yönetiminde değişim de kongre öncesinde planlanmıyor. Kongrelerde seçimde başarısız olan il yönetimlerinin değişmesi, kongrede de partinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyelerinde değişim gündemde.

MAYIS VE HAZİRAN’DA KAMP PLANI

AK Parti’de iki ayrı kamp yapılması da planlanıyor. Bunlardan ilki mayıs ayı içinde milletvekilleri ile yapılacak. Her milletvekili bölgesine ilişkin sorunları anlatacak. Çözüm önerileri sıralanacak. İkinci kamp ise belediye başkanları ile gerçekleştirilecek. Kızılcıhamam’da yapılması planlanan kamp için haziran ayı düşünülüyor. Kampta eski belediye başkanlarının yeni belediye başkanları ile tecrübelerini paylaşması planlanıyor.