Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti’de ikinci 20 yıl hedefi!

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatının bayramlaşma binası her zaman olduğu gibi il binasının önündeki otopark alanında gerçekleştirildi

AK Parti Kocaeli İl

AK Parti İl Başkanlığı bayramlaşma programı bugün gerçekleştirildi. AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK üyesi Emine Zeybek, milletvekilleri Fikri Işık, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Sami Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti MKYK üyesi Davut Coşku Şiviloğlu ve MKYK yedek üyesi Serpil Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve yüzlerce partili katıldı.

İKİNCİ 20 YIL!

Programda konuşan Ellibeş, “Biz ne kadar şükretsek az. Sağlıklı bir şekilde ramazan ayı icra ettik. Her seçimde bize bu seçim çok önemli derlerdi. Bu seçimi kaybetmemeliyiz derlerdi. Gerçekten yaşadığımız her seçim çok önemliydi. Her seferinde zaferle çıktık. Hele Kocaeli teşkilatları sandıklardan çok güçlü bir oyla Erdoğan dedi. 20 yıllık iktidarımızın süresi oldu. Şimdi ikinci bir 20 yıllık iktidar hedefindeyiz. 2023’te başarıdan başka sonucu kabul etmiyoruz. Nasıl milletin her derdiyle üzüldüysek, sevincine sevindiysek böyle devam edeceğiz.” dedi.

AK Partide ikinci 20 yil hedefi AK Partide ikinci 20 yil hedefi 2