Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti’de Mehmet Ceran görevden alındı!

AK Parti Gençlik Kolları MKYK üyesi Mehmet Ceran’la ilgili flaş gelişme. Ceran o görevlerinden alındı.

AK Parti Gençlik Kolları

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kollarında Teşkilat Başkanı olarak görev yapan Mehmet Ceran parti içerisindeki bir ekibin desteği ile MKYK üyesi olmuştu. Genel başkan yardımcısı da olan Ceran’ın gönlünde hep Kocaeli il başkanı olmak vardı. Mehmet Ceran’ın Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevi dışında önce Akdeniz Bölge Koordinatörlüğü görevi bulunuyordu. Mehmet Ceran bu görevinin ardından Karadeniz Bölge Koordinatörlüğü görevine getirilmişti.

ERDOĞAN UYARDI

Ceran’a bu görevleri yetmedi. Ekibinin de desteği ile önce Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir’i görevden aldırdı. Ak Parti’deki teamül gereği görevden alındığı açıklanmayan Özdemir istifa ettiğini duyurdu. Özdemir’in istifasının ardından 2 aydır Kocaeli’de il gençlik kolları başkanı atanamadı. Mehmet Ceran bir süre önce başkan vekili Ozan Denli ile birlikte Cumhurbaşkanı, Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından uyarıldı.

İL BAŞKANLIĞINI KARIŞTIRDI

Bu uyarının üzerinden birkaç hafta geçmişti ki bugün önemli bir gelişme yaşandı. Mehmet Ceran genel merkezdeki bütün görevlerinden alındı. Sade bir MKYK üyesi olarak kalan Ceran’ın görevlerinden alınmasının sebebi olarak Kocaeli’de il gençlik kolları başkanlığı sürecini yönetememesi gösteriyor.