Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti’de yeni başkan olan Çağatay Çağlayan’dan 5 dakikalık açıklama

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan Çağatay Çağlayan bugün ilk kez basının karşısına çıktı. Toplantıya yarım saat geç gelen ve 5 dakika açıklama yapan Çağlayan, soru almadı.

AK Parti Kocaeli İl

Baki Özdemir’in istifası sonrası AK Parti’de gençlik kolları başkanlığı yaklaşık 4 ay boş kaldı. Önceki gün Ankara’ya çağrılan Teşkilat Başkanı Çağatay Çağlayan AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları başkanı oldu. Başkanvekili Ozan Denli’nin görevi ise başkanın belirlenmesinin ardından sona erdi. Bugün AK Parti Kocaeli İl binasında konuyla ilgili basın açıklaması gerçekleştirildi. Toplantıya adaylardan Doğan Orak, Semih Tayyip Gülcan, Safahan Kocaman ve Murat Yılmaz, ilçe gençlik kolları başkanları ve yöneticileri katıldı.

“MÜCADELE VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

19.00’da yapılan toplantı çağrısı 19.30’da başlarken yeni atanan başkanın 5 dakika açıklama yapıp soru almadan toplantıyı basına kapatması dikkat çekti. Çağlayan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İl başkanımızın, milletvekillerimizin istişareleri sonucunda genel merkezimiz yedi aday çıktığımız bu yolda şahsım ve bir arkadaşımızı değerlendirerek il başkanlığına görevini tebliğ etmiş bulunmakta. Bizler bugünden itibaren 4 ayı geride bırakarak, üzerine bir sünger çekerek, birliğimizi, beraberliğimizi 2023 yılın hedefiyle büyüyen nesiller olarak elimizden gelen bütün mücadeleyi, Cumhurbaşkanımızın davasını, Cumhurbaşkanımızın dünya üzerinde verdiği kutlu davayı bizden sonraki gelecek nesillere aktarabilmek adına elimizden gelen bütün mücadeleyi vermeye devam edeceğiz.

“ADAY ARKADAŞLARIMIZIN ÇOĞU BURADALAR”

Birlik ve beraberliğin bugüne kadar olduğu gibi en yüksekte olduğu Kocaeli teşkilatları yeniden, kendinden daha emin bir şekilde tüm Türkiye’de adından söz ettirerek bütün mücadelesini vermeye devam edecektir. Bizlerin en büyük gayesi Cumhurbaşkanımızın omzundan bir toz tanesi kadar yük alabilmek, onun yanında olabilmek. Bütün mücadelemizi bu yönde veriyoruz. 7 adayla yola çıktık. Bütün aday arkadaşlarımızın çoğu buradalar. Masamızın etrafında mücadele etmeye devam edeceğiz. Hepimizin hedefi, ideali yarınların Türkiye’sine hep beraber ulaşmak.”