Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti’den aday olmuştu, Kanada’ya yerleşti!

Dilovası’nda Hamza Şayir döneminde AK Parti Dilovası meclis üyesi aday adaylarından Selman Irmak’ta Kanada’ya gitti.

Dilovası'nda Hamza Şayir döneminde

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçeden Kanada’ya giden gençler hakkında eşcinsel içerikli skandal ifadelerini kullanmış, gelen tepkiler üzerine özür dilediği bir açıklamada da bulunmuştu.

Dilovası’nda 2020 yılı içerisinde yaklaşık 2 bin kişinin Kanada’ya göç ettiği iddiası sonrasında Dilovası’nda Hamza Şayir döneminde AK Parti Dilovası meclis üyesi aday adaylarından Selman Irmak’ın da Kanada’ya gidenler arasında yer aldığı öğrenildi..

”Beyin göçü mü, güç transferi mi yoksa ekonomik korkular mı?” insanları Kanada’ya sürüklüyor sorusu tekrar gündeme geldi.

Dilovası'nda Hamza Şayir döneminde AK Parti Dilovası meclis üyesi aday adaylarından Selman Irmak'ta Kanada'ya gitti.HAMZA ŞAYİR NE DEMİŞTİ?

Dilovası Belediyesi geçtiğimiz Aralık ayı meclis toplantısında Dilovası’na yaptığı yatırımlardan bahseden Hamza Şayir’e Saadet Partisi Meclis Üyesi Turan Tekgül tepki göstererek “Şu anda bu kadar müjdeyi veriyorsunuz ama insanlar Dilovası’nda aç, halk ekmek kuyruğuna giriyor. Bunlarla ilgili ne yapabiliriz?” diye sordu.

Başkan Şayir ise Tekgül’ün sorusuna, Dilovası’ndan Kanada’ya göç eden gençler üzerinden cevap verdi. Şayir, “Dilovası’nda ne kadar gay varmış haberimiz yok ya. İltica etmek için ‘biz gayız’ diyorlar” dedi.

Kaynak: www.41havadis.com