Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti’den CHP’ye cevap

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, İzmit İlçe Kongresi’nde Sefa Sirmen dönemini açan CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı’ya cevap verdi.

Ak Parti Kocaeli İl

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, İzmit İlçe Kongresi’nde Sefa Sirmen dönemini açan CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı’ya cevap verdi. Talus açıklamasında şu ifadeleri kullandı açıklaması şöyle: “CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, dün katıldığı kongrede yine Sefa Sirmen dönemini gündeme getirmiş. İzmit’te hala kendisine ait eserlerin konuşulduğunu, AK Parti döneminde 20 yıldır hiçbir şey yapılmadığını iddia etmiş.

1)- Sefa Sirmen döneminden konuyu AK Parti açsa, Kocaelispor’un da Yuvacık Barajı’nın da borçlarını 20 yıldır hala bu şehir ödüyor desek, “-Yine mi aynı mesele” diye sözü kesip atanların..

Siyaseten tükendikleri ve söyleyecek yeni bir söz bulamadıkları her defasında aynı nakaratı tekrarlaması ve bunu kendilerine hak görmeleri çok ilginç.

2)- Kaldı ki, Bülent Bey’i haklı sayacak olsak bile; Sefa Bey bu şehirde genel anlamda gerçekten olumlu bir iz bırakmış olsaydı, Büyükşehir ve İzmit olmak üzere iki kez yeniden aday olduğu seçimleri kazanması gerekmez miydi?

3)-Sefa Bey’in yönettiği İzmit; Kuruçeşme’den Alikahya’ya kadar bir yerdi. Bugünkü İzmit Belediyesi’nin sınırları neredeyse iki katına çıktığı halde bu açıklamayı yapanlar, anlatacak yeni bir hikayeleri olmadığını da itiraf etmiş oldular.

4)- Bülent Bey’in konuşmasında kendileri açısından tek olumlu sayılabilecek şey, son seçimde aday bile gösteremedikleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ilgili en azından hayal kurmaya başlamış olmalarıdır.

Ama biz CHP’de hayal kırıklıklarına çok alışığız. Sadece biz de değil, kendi parti üyelerini de buna çoktan alıştırdılar.

5)- Son olarak geçmişte yapamaz dedikleri tramvayla nasıl kendilerini gezdirdiysek, şimdi önce yapamaz deyip, sonra küçümsedikleri teleferiğe de çok yakında binip gezdirmeye hazır olduğumuzu belirtmek isterim.

Çünkü onlar konuşur, AK Parti yapar.”