Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti’den istifa eden Ali Oktay BBP’de ilçe başkanı oldu

AK Parti Kartepe Gençlik Kolları Kurucu üyelerinden olan ancak geçtiğimiz aylarda istifa eden ve görev yaptığı Kartepe Belediyesi’nde baskılarla istifaya zorlandığı iddia edilen Ali Oktay BBP Kartepe ilçe başkanlığına atandı

AK Parti Kartepe Gençlik

AK Parti Kartepe Gençlik Kolları Kurucu üyelerinden olan ancak geçtiğimiz aylarda partisinden istifa eden Ali Oktay, ardından 7 yıldır çalıştığı Kartepe Belediyesi’nde baskılarla istifaya zorlandığı iddiaları ile gündeme gelmişti. Bu hafta göreve başlayan Büyük Birlik Partisi(BBP) Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil BBP Kartepe İlçe Başkanlığı’na Ali Oktay’ı atadı. Atamasını sosyal medya hesabı aracılığıyla duyuran Oktay şu ifadeleri kullandı:

“NE KADAR ŞÜKRETSEM AZDIR”

“İl Başkanımız Sayın Kaan Şengil’in önerisi, Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin takdirleri ile bugün itibariyle Büyük Birlik Partisi Kartepe İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Yüce Allah’ım bana, bu kutlu davada bir nefer olmayı nasip etti. Bunun için ne kadar şükretsem azdır. Bugün itibariyle, Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu Başkanımızın başlatmış olduğu bu kutlu hareketi Kartepe’mizin her sokağında en yükseğe taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bize layık görülen mevkiin bizden öncekilerin taşıdığının çok daha üzerine taşımak adına, gövdemizi taşın altına koymaya hazırız. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Ali oktay