Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Partili gençler 1.5 aydır başkansız!

Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan, 25 Şubat 2021 tarihinde de gerçekleştirilen kongrede seçilmiş başkan olan Baki Özdemir 23 Mart’ta istifa etti. Ak Partili gençler 1.5 aydır Özdemir’in yerine başkan bulamadı.

Ak Parti Kocaeli İl

24 Temmuz 2020 tarihinde Ak Parti Genel Merkezi tarafından Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan, 25 Şubat 2021 tarihinde de gerçekleştirilen kongrede seçilmiş başkan olan Baki Özdemir 23 Mart’ta istifa etti. Parti tüzüğü gereği 30 yaşına girer girmez görevinden istifa ettiği öne sürülen Özdemir, sosyal medya hesabı üzerinden veda paylaşımı yaptı. Bir ay sonra 30 yaşına gireceğini bilmesine rağmen kongrede aday olan Özdemir’in istifası soru işaretleri ile havada kaldı.

ARAYIŞ SONUÇ VERMEDİ

Ak Parti Genel Merkezi tarafından Kocaeli il gençlik kolları teşkilatı için 1.5 aydır başkan arayışı devam ediyor. AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez tarafından Kocaeli il binasında temayül yoklaması yapıldı. Temayülün ardından belirlenen 7 isim, 28 Mart Pazartesi günü AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezine davet edildi. 4’ü il gençlik kolları yönetiminden, 3’ü mevcut ilçe gençlik kolları başkanlarından oluşan 7 isim il başkanlığı için mülakata girdi.

OZAN DENLİ VEKALET EDİYOR

Fakat mülakata 7 isim girmesine rağmen genel merkezden ses çıkmamış, yeni il gençlik kolları başkanı belirlenememişti.  3 hafta sonra 7 isimden 5’i, AK Parti Genel Merkezine bir kez daha mülakat için çağrıldı. Ancak o mülakattan da bir sonuç çıkmadı. 1.5 aydır il başkanı atanamayan Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları’nda başkanlığa Ozan Denli vekalet ediyor.