Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Partili Şener İnce’den Fikri Işık’a: Benim emeklerimi çaldın, bâri davanın ve inanmış-adanmışların emeklerini çalma

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın “İstanbul Belediyesi’nde de, İzmit Belediyesi’nde de meclis çoğunluğunu elde bulundurmanın avantajını belediye başkanlarının işini güçleştirmek için kullanmayı doğru bulmuyorum” sözlerine İzmit Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Şener İnce, “Ne demek İzmit Meclisi’nde yanlış yapıyoruz? Benim emeklerimi çaldın, bari davanın ve inanmış-adanmışların emeklerini çalma yahu” sözleriyle tepki gösterdi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili

Gazeteci İsmet Çiğit, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ile yaptığı görüşmeyi aktardı. Işık, Çiğit’e İzmit Belediyesi ile ilgili, “Fatma Hanım araç satın almak için kredi istiyorsa, bırakın alsın. Buna engel olmakla Belediye Başkanını mağdur duruma düşürüyorlar. Ben il başkanıyken, Hikmet Erenkaya Büyükşehir Başkanıydı. Belediye borçları nedeniyle Ankara’dan ödenekleri kesilince beni arar, yardım isterdi. Erenkaya personel maaşlarını ödeyebilsin diye ben AKP il başkanı olarak Ankara’da aracılık yapar, para gönderilmesini sağlardım. İstanbul Belediyesi’nde de, İzmit Belediyesi’nde de meclis çoğunluğunu elde bulundurmanın avantajını belediye başkanlarının işini güçleştirmek için kullanmayı doğru bulmuyorum” dediğini aktardı.

“SÖZLERİN HALA KULAKLARIMDA”

İzmit Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Şener İnce Işık’ın sözlerine tepki göstererek şu açıklamayı yaptı:  ” Vayyy beee.. Büyük teşkilatçının teşkilatçılık anlayışı buymuş demek. Yıllarca Ağabeyim dedik, Başkanım dedik, Bakanım dedik, hatta Başbakanım dedik. 1 Kasım 2015’te;Sana bu listede ihtiyaç var dedin,koştuk geldik,listenin son sırasını lâyık görmene rağmen Dava uğruna gecemizi gündüzümüze kattık ,terimizin son damlasına kadar savaştık, kazandık,sana da kazandırdık, kendimiz maddi manevi kaybettik ama davamıza feda olsun emeklerimiz dedik. Seçim zaferi akşamı “Senden bu performansı beklemiyordum doğrusu, çok iyi çalıştın, çok katkın oldu”sözlerin hala kulaklarımda.

“BAŞKANLIĞI KAYBETTİK AMA MECLİSİ KAZANDIK”

24 Haziran’da beni aday yaptırmamak için her şeyi yaptın, nefis yapıp hakaret etmedik, çirkinleşmedik, ağabeylik hukukumuzu gözeterek sadece sitem ettik. Yerel seçimde Aday olmamama rağmen teşkilatım ”Gel sana ihtiyaç var dedi” Milletvekili adayı olmuşum ne işim var Meclis Üyeliğinde demedim. İhtiyaç varsa Makamın mevkiinin önemi yok dedik, taşın altına yine bedenimizi koyduk ,çalıştık çırpındık, katkı sunduk, Başkanlığı kaybettik ama Meclisi kazandık.. Başkan adayımızı arayıp beni yine listeden çıkarmasını istedin Ağabeyim hitabımıza kardeşliğin buymuş demek ki. Yine kötü söz söylemedim.

“BU MUDUR TEŞKİLATÇILIK?”

Yarın davanın çaycılığı verilirse hiç gocunmadan onu da yaparız. Ben sitem ettiğimde “Sosyal Medyadan haber yapmak teşkilatçılığa aykırı” eleştirisi, hatta senin biatçılarından çirkin saldırılar aldım. Şimdi hem sana, hem biatçılarına soruyorum. Bu mudur teşkilatçılık?  Hadi bana garezin var, arayıp sormazsın Benim İl Başkanım var, İlçe Başkanım var, Meclis Grup Başkan vekilim var, Meclis Üyesi arkadaşlarım var. Büyük teşkilatçısın ya…Niye sormadın İzmit Meclisi’nde 4 yıldır gelen maddelerin yüzde 97 oranında onayladığımızı, onaylanmayan konuların teşkilat edebiyle istişare ve İzmit Halkının zararına olacak konular olduğunu, araç satın almaya değil, fahiş, izah edilemeyen kredilere karşı durduğumuzu, davanın sırtından yükü tutanlar, makam-mevki, itibar kazananlar, makamlar gidince hep sırtından vurdu Reisi ve davamızı.

“NE DEMEK İZMİT MECLİSİ’NDE YANLIŞ YAPIYORUZ?”

Her şeye rağmen bunu senden hiç beklemezdim. Ne demek işime gelmeyen konularda konuşmuyorum, el kaldırmıyorum. Ne demek İzmit Meclisi’nde yanlış yapıyoruz? Benim emeklerimi çaldın, bari davanın ve inanmış-adanmışların emeklerini çalma yahu.. Bu kutlu dava siz olmadan da büyüyecek, hatta daha da büyüyecek Bari susun da, nefsimize ağır gelse de, hizmetlerinizle analım sizi. Vesselam…..  Bu yazıyı yazmak zorunda olduğum, vicdanımın sesini frenleyemediğim için,teşkilatımdan ve Dava adamlarından özür diliyorum.”

sener ince