Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Partili Şener İnce’den İzmit Belediyesi’ne: Utanmadınız mı?

İzmit Belediye Meclisi AK Parti Meclis Üyesi Şener İnce, “Sürekli bağırıp çağırıyorlar, sürekli konuyu değiştirmeye çalışıyorlar. En sade şekliyle bir kez de ben sorayım” dedi.

İzmit Belediye Meclisi AK

İzmit Belediye Meclisi AK Parti Meclis Üyesi Şener İnce, “Sürekli bağırıp çağırıyorlar, sürekli konuyu değiştirmeye çalışıyorlar. En sade şekliyle bir kez de ben sorayım” dedi. İnce açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi: “Bir tek soru sorduk. Sadece bir soru: Bu yıl 1 top fotokopi kağıdı marketlerde (bakın toptan bile değil) 74 liradan satılırken, bir yıl önce binlerce top fotokopi kağıdını İzmit Belediyesi nasıl oldu da 123 liradan satın aldı?

” HALA CEVAP VERMEDİLER”

İşte bu soruyu sorduk diye çılgına döndüler. Maaşlı danışmanları, yetkisiz başkan yardımcıları, başkanları konuştu, mesajlar attılar, durum ve sponsorlu paylaşımlar yaptılar. Ama hala cevap vermediler. Hala bağırıp çağırıyorlar, sürekli konuyu değiştirmeye çalışıyorlar. Önce yukarıdaki soruya cevap verir misiniz?

“YİNE KIRIKKALE”

Bu arada, o fahiş ihaleyi kim almıştı hatırlatayım. Yine Kırıkkale, yine gelin hanımın memleketi. Bağırıp çağırmalarının asıl nedeni bu.”