Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Partili yeni başkan çöpleri bile toplatamıyor!

Dilovası Belediyesi’nin Ak Partili yeni başkanı Ramazan Ömeroğlu yönetimindeki belediye büyük bir skandala imza atı. Belediyenin pek çok sokakta çöpleri toplamadığı, sokakların pislik içinde olduğu görüldü.

Dilovası Belediyesi’nin Ak Partili

ugur2019 yılındaki seçimlerinden ardından İzmit’te CHP’li yönetimi kötü göstermek isteyen bazı Ak Partili temizlik personelleri uzun süre çöpleri toplamamış ve kent gündemi günlerce bu konuyu tartışmıştı. Dilovası’nda da bu günlerde çöp konusu gündemde. Ancak bu defa konu siyasi çekişmelerden kaynaklanmıyor. Yeni belediye başkanı Ramazan Ömeroğlu’nun beceriksizliği dilden dile konuşuluyor.

ARAÇ ARIZA YAPMIŞ

Dilovası Belediyesi’nin Ak Partili yeni başkanı Ramazan Ömeroğlu yönetimindeki belediye geçtiğimiz hafta büyük bir skandala imza atı. Belediyenin pek çok sokakta çöpleri toplamadığı, sokakların pislik içinde olduğu görüldü. Belediye yetkilileri konuyla ilgili olarak çöp kamyonunun arıza yaptığını bu sebeple çöplerin bir gün ertelemeyle toplatıldığını ifade ediyor.

HAMZA ŞAYİRİ ARIYORLAR

Belediyede yedek bir çöp toplama planının yer almaması, araç bozulduğunda sokakların çöp içinde kalması ise tartışma yaratıyor. Tek bir araç arızası nedeniyle çok sayıda sokağın ve çöp konteynerinin pislik içinde olduğu Dilovası şimdiden bir önceki belediye başkanı Hamza Şayir’i aramaya başladı. Dilovası halkı, “O da beceriksizdi ama en azından çöplerimiz toplanıyordu” ifadeleriyle tepkilerini dile getiriyor.