Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Partili yöneticilerden bayramlaşmada iddialı sözler

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı’nın bayramlaşmasında siyasetçiler sandıkları patlatacaklarını iddia etti.

AK Parti Kocaeli İl

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve il yöneticileri, ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK üyesi Emine Zeybek, Milletvekilleri Fikri Işık, Cemil Yaman, İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Sami Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti MKYK üyesi Davut Coşku Şiviloğlu ve MKYK yedek üyesi Serpil Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti İl eski başkanları Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve yüzlerce partili katıldı.

“SIKINTILARI BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Bayramlaşma programında ilk konuşan isim AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş oldu. Ellibeş, “2023 hedefleri için hizmet siyaseti açısından bir eksiğimiz yok. Bugün yaşanan sıkıntıları millet ve teşkilat olarak hep birlikte aşacağız. Yaşanan hayat pahalılığının farkındayız ve bunları hep birlikte aşacağımızı ve bunların üstesinden AK Parti ve Cumhur İttifakının geleceğini de en iyi biz biliyoruz. Millet ittifakının oluşturduğu masada vatandaşların sorunlarını çözecek tek bir öneri yok. Bizler millete bir proje ve sorunların çözümü için bir çözüm ile gitmeyenlere bu ülkeyi bırakamayız. Birlikte çalışarak ülkemize ve milletimize sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI’NIN ŞEFKATİ

Daha sonra kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, tüm teşkilatların ve Kocaeli halkının bayramını kutladı. Milletvekilleri adına konuşan Milletvekili İlyas Şeker, “Pandemi nedeniyle bayramlaşmalar sönük geçti. Bugün neşe içinde bayramımızı kutluyoruz. Cumhurbaşkanımızla birlikte dünya insanlara nasıl şefkatle davranılacağını gördü. Pandemi ve savaşla birlikte dünya ciddi sıkıntılar yaşanmaya başladı.

SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

Bu nedenle bizler daha çok çalışmalıyız, pandemide dünya kriz yaşarken biz ihracat yaptık. Pandemi de olduğu gibi bu dönemde de Türkiye bu sıkıntıları birçok dünya ülkesinden önce atlatacaktır. 2023 yılına bir yıl gibi az bir zaman kaldı. Meclis tatil oldu ama biz sahadayız. Bayramdan sonra daha çok sahada çalışma yapacağız. 2023 yılında inanıyorum ki Kocaeli Türkiye genelinin yüzde 10 puan üzerinde bir oy alarak sandıkları patlatacaktır” açıklamasında bulundu. Daha sonra toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

AK Partili yoneticilerden bayramlasmada iddiali sozler 2 AK Partili yoneticilerden bayramlasmada iddiali sozler