Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Partililer: “Hürriyet’in ‘firma götürdü’ dediği araçlar iş başında görüntülendi”

AK Parti İzmit Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, “Açıklama üstüne açıklama yapan Fatma Kaplan Hürriyet’in, “firma geri götürdü” dediği hizmet araçları, bu kez iş başındayken görüntülendi” dedi.

AK Parti İzmit Belediye

Tutuş, açıklamasında şöyle dedi: “İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, hafta içinde meclis üyelerinin şahsi arabalarını belediye binası önüne dizerek, ‘Bize araç alımıyla ilgili yetki geç verildi bu nedenle kiralama süresi biten araçlarımız gitti, biz de (CHP’li) meclis üyesi arkadaşlarımızın arabalarıyla vatandaşa hizmete devam edeceğiz’ dedi. Bunun tamamen şov olduğunu, asıl hizmet araçlarının Solaklar’daki Hayvan Pazarı’nda saklandığını görüntüleyip, kamuoyuna açıklayınca ne yapacaklarını şaşırdılar”.

YÜZÜ KIZARMIYOR

“Fatma Hanım ayrı, yardımcıları ayrı, meclis üyeleri ayrı, maaşlı sözcüleri ayrı, milletin aklıyla alay eden üslupla, ciddiyetten uzak üst üste açıklamalar yaptılar. Araçları teslim ettik dediler. Firma aldı gitti dediler. Teslim tutanakları gösterdiler. Ancak Fatma Hanım’ın yalanlarına artık yakın çevresi de katlanamıyor. Bize gerçekler hakkında sürekli ihbarlar geliyor. En son bu araçların göreve devam ettiği görüntüler de elimize ulaştı. İş yapmadan, bütçeyi eşe dosta reklam hizmeti adı altında dağıtarak görev süresini geçiren Fatma Hanım, başından beri yalan bir senaryo ile milletimizi kandırıyor ve yüzü kızarmıyor.”

9bcc49eb baaa 4e9b 84f8 24317eb38ffd cd258ddc 0e96 4c73 be44 0ba84ad4444d