Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Partililer Türk Bayrağı’nı sofra bezi yaptı!

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın Arapçeşme Mahallesi’nde masalara serilen Türk bayraklarının üzerine yiyecekler koyup bayrakları sofra bezi gibi kullanmalarına tepkiler dinmiyor.

AK Parti Gebze İlçe

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın geçtiğimiz günlerde Arapçeşme Mahallesi’nde sandık başkanları toplantısından iki kare fotoğraf paylaştı. Bu fotoğraflarda masaya serilen Türk bayraklarının sofra bezi gibi kullanılması büyük tepki çekiyor.

AK Parti Gebze Seçim işleri Başkanı Enes Yaylak’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda Gebze Belediye Meclis Üyesi Hasan Soba, İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Önal görülüyor.

Bu fotoğraflar teşkilat sosyal medya hesaplarından paylaşılıyor.

AK Partililer, muhtemelen fotoğraflar paylaşıldığında yaptıklarının farkına vardı.

Ancak her fırsatta “Bayrak, devlet, tarih” vurgusu yapan bir parti ve onun temsilcilerinin bu denli dikkatsiz davranması gösterilen tepkiyi hak ediyor.

CHP’LİLER ELEŞTİRİYOR

CHP’li Gökhan Orhan, “Her fırsatta kendinden olmayanı çeşitli terör örgütleri ile ilişkilendiren, vatan, bayrak sevdasını edebiyattan öteye geçiremeyen AKP hükümeti, teşkilatlarına yeteri eğitimi verememiş sanırım. Seçim hazırlığı diye toplantı yapılan masada bayrağımız bir masa örtüsü olarak kullanılıyor. Milli değerlerimiz hepimizin kutsalı. Hele ki uğruna milyonlarca vatan evladını şehit verdiğimiz bayrağımız. Bu davranışlarını kendilerine yakıştıramamakla beraber AKP Gebze İlçe Teşkilatını kınıyorum” diyerek tepkisini gösteriyor.

NE İLK NE SON

AK Partililer, her fırsatta HDP ve PKK ile işbirliği yaptığını ileri sürdükleri CHP’liler tarafından eleştiriliyor.

Hem de Türk Bayrağı’na yaptıkları saygısızlık nedeniyle.

Bu garabetin faturası elbette kesilecektir.

Bu AK Partililerin söylem ve eylemdeki tezatının ne ilk ne son örneği olacak gibi duruyor.

AK Parti Gebze Sofra Bezi 2 AK Parti Gebze Sofra Bezi