Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti’nin genç aday adayı Hakan Özsoy’un sosyal projeleri hazır

AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Hakan Özsoy, gençler, kadınlar ve hayvan haklarıyla ilgili çalışmalarıyla ön plana çıkıyor.

AK Parti Kocaeli Milletvekili

AK Parti Kocaeli’de aday adaylarının başvurular4ı devam ederken diğer yandan da başvurularını yapan isimler sahaya indi. Bu isimlerden dikkat çekeni ise genç aday adayı Hakan Özsoy oldu. Özsoy, sosyal projelerle adından sıkça söz ettiren isimlerden biri olarak hatırlanıyor. Başvurusunu yapan Özsoy saha çalışmalarını da hızlandırdı.

GENÇLER, KADINLAR VE HAYVAN HAKLARI

Özsoy, gazetemize yaptığı ziyarette, “Partimiz takdir eder ve seçilirsek herkesi kapsayan bir anlayışla bu kentin sokaklarında olacağız. Gençler, kadınlar ve hayvan hakları üzerine yoğun mesai harcadık. Projelerimiz ve bu yöndeki çalışmalarımızla kentimize faydalı olmak istiyoruz. Amacımız milli projelere destek olmak, bayrak yarışında üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmek.

“İLK GÜNKÜ HEYECANLA”

AK Parti’miz ilk günkü heyecanıyla vatandaşımızın yanında. Biz de enerjimizle heyecanımızla yola çıkarak bunu hissettirmek istiyoruz. Herkesin mutluluğunu sağlayamazsınız ama ortak bir iklim oluşturulabilir. Biz bunun için mücadele etmek istiyoruz.” dedi.