Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP Başiskele’de 2. liste çıkabilir!

AKP Başiskele İlçe Kongresi’nde mevcut başkan Mustafa Koral yeniden aday. Ancak kongre öncesinde Vedat Tuncay’a ikinci liste için yoğun baskı var.

AKP Başiskele İlçe Kongresi’nde

AKP’de ilçe kongre takvimi kapsamında yarın Başiskele ile devam edecek. Başiskele’de 5. olağan kongre gerçekleştirilecek. Mevcut Başkan Mustafa Koral’ın tek aday olacağı duyuruldu. Ancak ilçe teşkilatında Koral’dan büyük bir rahatsızlık duyulduğu konuşuluyor.

TUNCAY’A YOĞUN BASKI

Koral’ın pasif bir başkanlık sergilediğini düşünenler yeni döneem başkanlığı için iki ismi sık sık dillendiriyor. Bu isimlerden biri ilçenin sevilen iş adamlarından Vedat Tuncay. Tuncay parti içerisinde geniş bir ekip tarafından destekleniyor. Genel merkez kararını itiraz etmeyeceği bilinen Vedat Tuncay’a ikinci bir liste çıkarması için üyelerden baskı geldiği iddia ediliyor.

ÖZLÜ DESTEKLİYOR

Başkanlık için dile getirilen bir diğer aday ise eski ilçe başkanı Mehmet Ustaoğlu. Mustafa Koral’ın ilçe başkanlığına tepki gösteren partililer eski ilçe başkanı Ustaoğlu’na da sıcak bakıyor. Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’nün desteklediği Koral şimdilik tek aday. Kongre günü ikinci bir liste çıkarılacak mı merak konusu.

KONGRE YARIN 11.00’DE

AKP Başiskele İlçe Kongresi yarın saat 11.00’de Başiskele İlçe Gençlik Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. 419 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 30 asil ile 15 yedek yönetim kurulu üyesi ve 38 il delegesi seçilecek.