Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP devir tesliminde Korona önlemi gevşetildi

AKP Kocaeli Gençlik Kolları Başkanlığı’nda bugün devir teslim töreni yapıldı. Bu törende bir fotoğraf karesinde bulunan 26 kişiden 18’inin maskesini çıkarması dikkat çekti.

AKP Kocaeli Gençlik Kolları

AKP Kocaeli Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yaş haddinden dolayı bırakan Emre Kahraman, yeni başkan Baki Özdemir’e görevi devretti. AKP Kocaeli İl Başkanlığı binası önünde bu devir teslim için büyük bir tören organize edildi. Tören başlarken herkes maskesini taktı. Ancak fotoğraf çekilirken 26 kişiden 18’i maskesini çıkardı. AKP’de de koronavirüs tedbirlerinin gevşediği görüldü.

BELEDİYE BAŞKANLARI İL YÖNETİMİ

Devir teslim törenine AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer , Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gençlik Kolları Kurucu Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kadın Kolları Eski Başkanı Serpil Yılmaz, İl Yöneticileri, Gençlik Kolları Yönetimi ve üyeler katıldı.

KAHRAMAN VEDA ETTİ

Görevi devreden Emre Kahraman, “Bundan 11 sene önce partimizin logosunu gördüm ve partiye geldim. Parti kurulduğundan bu yana Kocaeli gençliği her zaman yerinde oldu. Bu görev zarfında bana yardımcı olan genç kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Burası mükemmel bir okul. Biz de bu desteği arkamıza alıp Türkiye’ye adımızı kazıdık. Yol arkadaşım, kardeşim olan Baki Özdemir’e görevi devrediyorum. Baki kardeşimiz benden çok daha iyi bu görevi sürdürecektir.” dedi.

akp kocaeli

akp

akpkocaeli