Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP İzmit’ten Hasan Can Kaya tepkisi!

AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, bir internet platformundaki komedi programında İzmit’le ilgili yer alan diyalogların ardından Hasan Can Kaya’ya tepki gösterdi.

AKP İzmit İlçe Başkanı

Siyasetin dışında bir İzmitli olarak konuştuğunu belirten ve Hasan Can Kaya’nın sözlerini kabul edilemez olduğunu ifade eden Güney, şunları söyledi: “Bir internet platformundaki “Konuşanlar” programında İzmit’imizle ilgili alaycı ifadeler kullanan ve sanki yaşanamaz bir şehir gibi anlatmaya çalışan Hasan Can Kaya’yı, siyasetin ötesinde güzel şehrimizin bir evladı olarak kınıyorum.

HARİTADA BAŞKA YER YOK MU?

Gurbetçi bir vatandaşımıza, “Nereden geliyorsun?” diye sorduğunda, “-İzmit” yanıtı alan Hasan Can Kaya, “Neden İzmit, haritada başka yer yok mu? Rastgele mi seçtiniz?” diyecek kadar ileri gitmiştir.Yaptıkları bir espri değil, tam tersine kuşaklar boyu güzel İzmit’imizde yaşayan ve burada yaşamaktan her zaman mutluluk duyan bizleri derinden üzmüştür. Neden İzmit sorusuna verilecek o kadar çok cevap var ki, doğasından, tarihine ve en önemlisi insanının güzelliğine kadar birçok şeyden bahsetmek mümkündür.

BUYURSUN İZMİT’E GELSİN

O nedenle diyorum ki, Hasan Can Kaya buyursun gelsin İzmit’e. Tarih Koridoru’ndan başlayıp Seka Park’a gezdirelim. Kapanönü’nde kebap yedirelim. Yürüyüş yolunda dolaşalım. Oradan sahile inip, denize olta atalım. Sırtımızı Körfez’e verip, başımızı kaldırıp şöyle bir Bağçeşme’ye doğru bakalım. Neden İzmit olduğunu kendisi de görmüş olur. Şunu iyi bilmeli ki, İzmit’te yaşamak ayrıcalıktır.” Güney açıklamasının altına sosyal medya platformu için #Nedenİzmit #İzmitiSeviyorum etiketlerini de ekledi.