Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP Kocaeli iki belediye başkanını çizdi!

AKP Kocaeli İl Yönetim Kurulu ve 30 kişilik büyük kongre delege listesinin belirlendiği bugünkü kongrede üst kurul delegeliğinde iki belediye başkanı yedeğe yazıldı!

AKP Kocaeli İl Yönetim

SEBO min 5AKP Kocaeli İl 7. Olağan Kongresi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Yeni il yönetiminin belirlendiği kongrede, büyük kongre delegeleri de seçildi. Asil üyeliklere tüm belediye başkanları yazılmadı. 10 belediye başkanı büyük kongre asil listesinde yer alırken iki belediye başkanı ise yedekte kaldı.

ASİL ÜYE LİSTESİNE GİREN BAŞKANLAR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü.

YEDEK LİSTEDE KALDILAR

İki mevcut belediye başkanı ise yedek listeye yazıldı. Bu isimler Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir oldu. İki belediye başkanının giremediği Asil listede Azize Sibel Gönül, Osman Pepe, İbrahim Karaosmanoğlu ve Mehmet Ali Okur gibi partinin eski isimleri var.

İŞTE AKP KOCAELİ BÜYÜK KONGRE DELEGELERİ

AKP KOCAELI BUYUK KONGRE DELEGE LISTESI