Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı belli oldu!

Emre Kahraman’ın ayrılmasının ardından AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı belli oldu. Atanan isim MKYK üyesi Baki Özdemir.

Emre Kahraman’ın ayrılmasının ardından

Uğur ENÇ min 4Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AKP) bir süre önce il gençlik kolları başkanı Emre Kahraman yaş sınırı nedeniyle görevinden ayrılmıştı. Yeni AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı belirlemek için AKP Genel Merkezi’nde mülakat yapıldı. Mülakata Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Semih Furkan Koç, eski il gençlik kolları yöneticisi Mücahid Çimen ve il gençlik kolları yöneticisi Mehmet Ceran, Halim Burak Mete ve Ozan Denli çağırıldı.

YENİ BAŞKAN BAKİ ÖZDEMİR OLDU

Uzun süren istişareler sonucunda AKP yeni il gençlik kolları başkanını buldu. Mülakata çağırılan isimlerin haricinde biri AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atandı. AKP’li gençlerin yeni başkanı Baki Özdemir oldu. Baki Özdemir’le ilgili geçtiğimiz günlerde AKP’deki bütün görevlerinden istifa ettirilen Aykut Çağlayan sosyal medya hesabı üzerinden bir tebrik paylaşımında bulundu. Çağlayan bu paylaşımını çok kısa süre sonra kaldırdı. AKP Gençlik Kolları Genel Merkezi’nde MKYK Üyesi olan Baki Özdemir’in 1992 doğumlu olduğu öğrenildi. AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan Özdemir’in kısa süre içinde göreve başlaması bekleniyor.

12615baki ozdemir ibBaki Özdemir kimdir?

1992 Kocaeli doğumlu.

Çelik konstrüksiyon ve sac işleme merkezi alanlarında faaliyet gösteren kendi aile şirketlerini yönetiyor.

Lise eğitimini Özel Atafen Lisesi’nde tamamlayıp mezun olmuştur.

Okan Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunudur.

SİYASİ GEÇMİŞİ

İstanbul Okan Üniversitesi Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı (2013)

İstanbul Okan Üniversitesi Gençlik Kolları Başkanlığı (2014)

Kocaeli İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği, Ar-Ge Birim Başkanlığı (2015)

Kocaeli İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği, Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanlığı (2015)

11 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilen Genel Merkez Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’nde MKYK üyeliğine seçilmiştir.

© Uğur ENÇ