Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP Kocaeli kongrede kendini gösterdi

AKP Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti. AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ile birlikte Kocaeli teşkilatı da coşkulu kongrede hazır bulundu.

AKP Kadın Kolları 6.

AKP’de 24 Mart’taki 7’nci Büyük Olağan Kongre öncesinde teşkilatların yenilenme süreci devam ediyor. İl ve ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından 6.Olağan Kadın Kolları Kongresi bugün Ankara Sinan Erdem Spor Salonu’nda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti. Kongrede AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ile birlikte Kocaeli teşkilatından da geniş bir katılım sağlandı.

ELLİBEŞ ÖVGÜYLE BAHSETTİ

Başkan Ellibeş, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 24 Haziran seçim manifestosunun açıklandığı kongrenin büyük bir heyecan ve coşkuya sahne olduğunu belirterek, “Ankara’da muhteşem bir kongre vardı. Kocaeli’den hanım kardeşlerimizle birlikte katıldık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşen Olağan Kongre ile bayrağı devralan Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı’mız Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’i ve yönetimini tebrik ediyorum. Kongreye heyecanıyla coşku katan Kadın Kollarımızı da ayrıca kutluyorum” dedi.

AKP Kadin Kollari Kongre Kongre AKP Kadin Kollari Kongre