Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP Kocaeli lebalep!

AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir yola çıkmadan önce yüzlerce gencin sosyal mesafe gözetmeksizin, meşaleler yakarak bir arada olduğu fotoğrafları paylaştı.

AKP Kocaeli İl Gençlik

AKP bugün büyük kongresini Ankara’da gerçekleştirecek. Türkiye’nin dört bir yanından kongre için yoğun katılım olması bekleniyor. Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı il kongresinde partililerin salonu hınca hınç doldurması üzerine teşekkür etmiş ve “lebalep” ifadesini kullanmıştı. Corona virüsü pandemisi nedeniyle 2-3 masalı işyerleri bile tedbirler kapsamında kapatılırken söz konusu kongreler büyük tepki toplamıştı.

BAKİ ÖZDEMİR PAYLAŞTI

Ancak tepkiler de bir şeyi değiştirmedi. AKP Kocaeli İl Teşkilatı ve gençlik kolları üyeleri dün akşam toplanarak Ankara’ya doğru yola çıktı. AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir yola çıkmadan önce yüzlerce gencin sosyal mesafe gözetmeksizin, meşaleler yakarak bir arada olduğu fotoğrafları paylaştı. Özdemir paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Geliyoruz iki gözüm, sana olan aşkımızı cihan-ı aleme haykırmaya geliyoruz. Recep Tayyip Erdoğan AK Parti 7. Olağan Büyük Kongremiz için Allah’ın izniyle yola çıktık.”