Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP Kocaeli tam kadro bir araya geldi

AKP Kocaeli İl Başkanlığının

AKP Kocaeli İl Başkanlığının aylık koordinasyon toplantısı Seka Park’ta gerçekleşti. İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli teşkilatlarının tüm kademeleriyle tempo düşürmeden yaz aylarında da sahada olacağını belirterek, “Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve İlçe Teşkilatlarımızla kongreye kadar 2 aylık süreçte tek yürek sahada olacağız” dedi.  Mehmet Ellibeş başkanlığında gerçekleşen toplantıya MKYK Üyesi ve Milletvekili Emine Zeybek, mazeret bildirerek izin alanlar dışında milletvekilleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, İl Başkan Yardımcıları Dr.Şahin Talus, Av.Halit Çokan ile İlçe Başkanlarının tamamı katıldı. Yaklaşık 4 saat süren toplantıda pandemi ve normalleşme sürecinde teşkilat çalışmaları değerlendirildi. İlçe Başkanlarının raporları ve önerileri alındı.

KÜRESEL SALGINLA BAŞARILI MÜCADELE

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ramazan Bayramı sonrası teşkilatların saha çalışmalarına ağırlık vermesi yönündeki talimatını hatırlatan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş şunları söyledi: “AK Parti hem genel, hem de yerel yönetimlerde yalnızca Türkiye’ye mahsusmuş gibi gösterilmek istense de bu küresel salgınla son derece başarılı bir mücadele sergilemiştir. En başından tedbirleri erkenden alarak salgından geç etkilenmiş ve dünyanın örnek aldığı sağlık altyapısı ve fedakar sağlık çalışanlarının gayretleriyle virüsle en doğru ve hızlı mücadeleyi başlatıp, yaklaşık 3 ay içinde normalleşme adımlarını atmaya hazır hale gelmiştir.”

İKİ AYLIK PROGRAM BELİRLENDİ

“Cumhurbaşkanımızın talimatıyla yaklaşık 3 haftadır sahadayız. Maske, mesafe ve temizlik kurallarını ihmal etmeden vatandaşlarımızla buluşuyor, sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız bizi hiç yalnız bırakmadan ilçe ilçe dolaşarak, hem devam eden projeleri yerinde inceliyor, hem de vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Milletvekillerimiz Meclis çalışmalarından fırsat bulduğu anda sahada teşkilatlarımızın yanında, sürekli sahadalar. Esnaf, vatandaş ve teşkilat ziyaretleriyle milletimizle bire bir iletişim kuruyorlar. İlçe kongrelerimiz başlayana kadar yaklaşık iki aylık bir süre var. Bu süreyi ilçe ilçe yapacağımız detaylı programlarla en iyi şekilde değerlendireceğiz. İl Başkanlığı olarak belirleyeceğimiz bu programlarda Milletvekillerimizle, Belediye Başkanlarımızla, ilçe teşkilatlarımızla tek yürek olarak sahada olacağız. Olumsuz propagandaya, hükümet üzerinden Türkiye’yi sürekli zayıf, güçsüz ve yetersiz göstermeye çalışanlara karşı en güzel yanıtı sahada verdik, vereceğiz” dedi.