Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP Kocaeli’den Diyanet’e eşcinsel açıklaması desteği

AKP Kocaeli İl Başkanı

AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında haftalık olağan yönetim kurulu toplantıları video konferans yöntemiyle devam ediyor. Korona Virüs tedbirleri kapsamında internet üzerinden gerçekleşen toplantıda Ramazan Ayına girmiş olmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Ellibeş, Ramazan ayına girerken İslami değerlere yönelik Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş üzerinden yapılan eleştirileri de kınadı.

KURAN’IN EMİRLERİ 

İslam dinini çağ dışı gibi ifade edenlerin terbiye sınırlarını aştığını belirten Başkan Ellibeş, şöyle dedi: “İslami değerleri dile getirdiği için Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Ali Erbaş hakkında, Ankara ve İzmir Barolarının yaptığı açıklama terbiye boyutlarını da aşan faşistçe bir bildiridir. Bulunduğu çağın her daim ötesinde, insanlık var olduğu sürece bir rehber olmaya devam edecek Kur’an-ı Kerim’den Allahuteala’nın emirlerini aktardığı için linç edilmek istenen Sayın Erbaş’ın sonuna kadar yanındayız. Ali Erbaş kendi fikrini değil, İslam’ın hükmünü ifade etmiştir.

BAROLARA YÜKLENDİ

Mukaddes dinimiz Erbaş üzerinden aşağılanmak istenmiştir. Ali Erbaş Hocamıza, ‘Sesi çağlar öncesinden gelen şahıs’ diye hitap etmek, ‘Anılan şahsın içinde bulunduğu takvim yılında yaşamasına rağmen bundan sekiz-dokuz nesil önceki büyükleriyle aynı’ sözleriyle eleştiri yapmak, bir baro adına yapılmış en düşük ifadeler olarak tarihe geçmiştir.”