Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP Kocaeli’den lebaleb kongre

Corona sürecinde AKP’lilerin yaptığı kongreler tepkilere neden olmaya devam ederken AKP İl Gençlik Kolları bugün Hasan Gemici Spor Salonu’nda tedbirlere uymadan gerçekleştiriliyor.

Corona sürecinde AKP’lilerin yaptığı

Corona sürecinde AKP’liler kongrelerini yapmaya devam ediyor. Kalabalık ve tedbirlere uymadan yapılan kongrelerin bu süreçte yapılması büyük tepkilere neden olurken, Kocaeli’de geçtiğimiz haftalarda AKP’li kadınların kongresi yapılmıştı. Bugün ise AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları 6. Olağan Genel Kongresini yapıyor. Kongrede gençlerin sosyal mesafeyi katlettiği gözlenirken, kongreye katılanlara da yine HES kodu sorgulaması yapılmadı. Bu görüntülerin Kocaeli’de ne gibi tepkileri beraberinde getireceği merak konusu. Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan pandemi sürecinde kalabalık bir şekilde gerçekleştirilen kongrelerle övünerek, “Kongrelerimiz lebalep dolu” sözlerini sarf etmişti.

400 DELEGE SEÇİLECEK

AKP İl Gençlik Kolları eski başkanı Emre Kahraman, yaş haddinden dolayı geçtiğimiz Temmuz ayında görevinden ayrılmıştı. 7 ay önce onun yerine İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Baki Özdemir kongreye tek aday olacak girecek. Kongrede oy kullanma hakkı olan 400 delege, 50 kişilik yönetim kurulu ile birlikte büyük kongre delegesini de seçecek. Genel Kongreye AKP Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş, AKP Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AKP Gençlik Kolları Genel Başkan adayı Eyüp Kadir İnan, bazı MYK ve MKYK üyeleri, il ve ilçe belediye başkanları katılacak.